Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gradac |
Text: |
:-)Ahoj Johny, tak dobrá souhlasím. Proč hned hrrr na tebe ? Ale co, tak je p. Karel všímavější. Upřímně řečeno jeho postřehy docela sedí. Nicméně máš pravdu, pokud si dá na talíř někdo oslič, k tomu kuřecí stehno, jako přílohu opečené brambory, těstoviny i rýži a to všechno si přeleje hovězí polévkou, může mi to být jedno. A taky mi je. Pokud je tak zvyklý a chutná mu to, proč ne ? Pokud z toho ale 50% nesní a z přeplněného talíře navíc pobleje půl stolu, pak už je to HOVADO a kdekoliv po světě by ho z hotelu vyhodili. A že to Chorvati nedělají je velkou chybou. Bohužel plná sezóna trvá pouze 2 měsíce a oni musejí strpět i "tyhle hosty". Ostatní hosté tím ale trpí. Je pravdou že podobné věci v našich hotelech, restauracích ba ani závodkách neuvidíš. Tady by si tohle nedovolili ani sami hosté a už vůbec ne obsluha. Chorvati jsou až příliš mírní a tolerantní.
A jestli červen nebo srpen ? To je zase na každém. Letos v červnu bys měl pro sebe pláž asi úplně celou, jen bys musel ležet v bundě a přikrytej dekou kvůli zimě. Já za sebe říkám červenec/srpen je jistota, ale pláž je samozřejmě plná. Ale já jezdím kvůli slunci a teplému moři, někdo třeba radši procházky do hor a méně koupání. |
Přidáno: | 12.8.2013 14:54 |
Autor: |
Martin (neregistrovaný - IP: 88.103.174.***) |